Tietoa Sauvon Seudun Airsoft ry:stä

Perustietoa

Sauvon Seudun Airsoft ry (SSA ry) on vuonna 2014 perustettu yhdistys, joka on pelaajien ylläpitämä pelaajia varten. Tarkoituksenamme on kehittää, sekä ylläpitää airsoft -harrastusmahdollisuuksia kaikille kiinnostuneille. Yhdistys on voittoa tavoittelematon, ja pyörii täysin talkoovoimin, eli jäsenmaksut menevät suoraan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi olemme hankkineet jo yhdistykselle käyttöön laadukkaan kronometrin, jolla kaikki saavat halutessaan testata oman aseensa lähtötehon. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaa vuodesta 2015 eteenpäin, ja toivommekin uusia aktiivisia pelaajia vanhaan porukkaan!

Emme ota lajia liian kilpailunomaisesti, mutta turvallisuus ja lajin säilyvyys on meille hyvin tärkeä asia. Vaadimme kaikilta tapahtumiimme osallistujilta asianmukaista silmäsuojausta, sekä suosittelemme käyttämään myös hammassuojia, mikäli käytössä ei ole koko kasvoja peittävää maskia.

TÄRKEÄÄ! Osallistumalla tapahtumiimme hyväksyt ja tiedostat seuraavat asiat:

*Olet yli 18 vuotias, tai sinulla on huoltajasi lupa osallistua

*Tiedostat riskit, ja osallistut omalla vastuulla. Sääntöjen puitteissa sattuneista vahingoista olet itse vastuussa.

*Suosittelemme kaikille osallistujille vapaa-ajan vakuutusta

Tervetuloa siis nauttimaan harrastuksesta kanssamme! Mikäli olet uusi harrastukselle, tule silti! Saat pelivälineet sekä suojat lainaan täysin ilmaiseksi, kunhan muistat mainita tästä tarpeesta ajoissa!

Copyright © 2014 - Kristian Suominen, Kevin Brevik